Verdensmål på plakaten

Nu åbner “Verdensmål på plakaten” – en udendørs fotoudstillling på Musikken Plads i Aalborg fra søndag den 5. september til 24. oktober 2021.

FN-forbundet i Nordjylland og Life Exhibitions står bag udstillingen “Verdensmål på plakaten”, som har kunne realiseres takket være et samarbejde med Musikkens Hus og Aalborg Kommune.

Aalborg Kommune har sammen med Himmerland Boligforening og Aalborg Havn A/S støttet udstillingen økonomisk. Flere andre institutioner og foreninger i Aalborg står bag en lang række arrangementer, som vil finde sted hen over udstillingsperioden, og som sætter fokus på bæredygtighed og verdensmålene. Der vil være rundvisninger, byvandringer, politikerdebatter og meget andet.

Udstillingen som du kan opleve på Musikkens Plads består af grafik, citater og  17 billeder af den franske stjernefotograf Yann Arthus-Bertrand.

Hvilken fremtid ønsker vi os? Hvordan ser verden ud i 2030, hvis vi gør det rigtigt? Det er det, som FN’s 17 verdensmål handler om.

Teksterne beskriver visionerne for hvert mål, og den franske stjernefotograf Yann Arthus-Bertrands fotos indbyder til at gå på opdagelse og få øje på nye nuancer af vores liv Jorden rundt. Herunder kan du finde de 17 billeder samt tekster.

I foråret 2020 blev de 17  billeder til en plakatudstilling, som blev sendt gratis til alle grundskoler, erhvervsskoler og gymnasier.

Billeder og citater er taget fra bogen 2030 NOW, som er udgivet af Life Publishing.