OM LIFE EXHIBITIONS

Life Exhibitions er en af Europas førende arrangører af udendørs fotoudstillinger, grundlagt af Stine Trier Norden og Søren Rud. Udstillingerne fokuserer hovedsageligt på klima, natur og bæredygtighed, med ambitionen om at gøre folk mere bevidste om vores planet og den verden, vi lever i.

Life Exhibitions har gennem 20 år arbejdet med produktion af udendørs fotoudstillinger, events og bøger med fokus på natur, klima og bæredygtighed.

Life Exhibitions er Europas førende arrangør af udendørs fotoudstillinger. Life Exhibitions er stiftet af Stine Trier Norden og Søren Rud. Gennem de sidste 20 år har de arrangeret 42 udstillinger i 23 byer i 11 lande i Europa.

Udstillingerne har været besøgt af mere end 30 millioner mennesker. I Danmark stod Life Exhibitions bag bl.a. Jorden set fra Himmelen, 100 Steder at huske før de forsvinder, Habitat Aarhus og Københavnergrøn: www.lifeexhibtions.com

Life Publishing har gennem 20 år udgivet bøger ofte i forbindelse med udstillinger. Tidligere udgivelser er bl.a. 100 Steder at huske før de forsvinder i forbindelse med udstillingen af samme navn. Bogen solgte mere end 40.000 eksemplarer i Danmark. Andre udgivelser er Københavnergrøn, Habitat Aarhus og 2030 NOW.

2030 NOW bogen om de 17 Verdensmål

Kunstnere, videnskabsfolk, aktivister, berømtheder, erhvervslivets ledere, politikere – over hele verden arbejder mennesker hårdt på at skabe et værdigt liv for os alle på en sund planet.

FN’s bæredygtighedsmål for 2030 viser vej mod den fremtid. Denne bog handler om de 17 mål og nogle af de mange mennesker, som kæmper for at gøre dem til virkelighed.

Hardcover – 296 sider – 24x32cm

2030 NOW kan købes på dansk og engelsk øverst på siden. Eller hos din lokale boghandler.

KØB BOG
2030NOW_book_dark_standing_fritlagt