Vælgersalon om fred – med kaffe og musik

Mød dine politikere uformelt og drøft den vigtigste dagsorden af alle.

Foreningen Fredsby Aalborg arrangerer som led i Verdensmålsudstillingen 2030 NOW et anderledes vælgermøde: En vælgersalon om fred.

Her kan nordjyder komme i tæt dialog med folketingskandidaterne ved mindre borde og ikke blot stille spørgsmål til et panel.

Fredsby Aalborg lægger op til en debat om Danmarks rolle i det internationale samfund, hvordan freden sikres efter krigen i Ukraine og hvad vi på by- og regionsniveau kan gøre for at fremme freden. Emnet er skræmmende aktuelt, men vi vil sørge for en god stemning med kaffe, musikalske indslag og et engageret oplæg fra foreningen.

Vi har inviteret alle opstillingsberettigede partier til at sende en kandidat.

Fredsby Aalborg er en lokal forankret forening uden partipolitisk tilhørsforhold, som arbejder for at fremme Aalborg og Nordjyllands engagement i arbejdet for fredelige samfundsforhold lokalt, nationalt og globalt.

Fredsby Aalborg tager udgangspunkt i FN’s verdensmål og fokuserer på mål 16: Fred, retfærdighed og stærke institutioner. Læs mere om foreningen på: https://fredsbyaalborg.dk/ eller https://www.facebook.com/fredsbyaalborg/

Date

28.10.2022
Expired!

Time

17:00 - 19:00

Location

Medborgerhusets Foredragssal

Organizer

Fredsby Aalborg
Phone
60148910
Email
net@stofanet.dk
QR Code

Comments are closed