Mød Seniorer uden Grænser

Seniorer uden Grænser (SuG) er en dansk civilsamfundsorganisation, som gennemfører udviklingsprojekter i ”Det globale syd” i samarbejde med DANIDA, CISU, private fonde og virksomheder. Foreningens medlemmer har mange forskellige professionelle baggrunde og arbejder ulønnet. Projekterne gennemføres i tæt samarbejde med lokale partnere i de pågældende lande.
SuG vil gerne styrke det globale engagement i Aalborg og Nordjylland. Foreningen arbejder gennem sine udviklingsprojekter og sin oplysningsvirksomhed meget aktivt med flere af FN’s verdensmål.

Den 5. november kl. 9 – 12 har du lejlighed til at møde Peter Sloth og Kjeld Lanng, som er to af de mest aktive medlemmer i Aalborg og som er involveret i aktuelle projekter i Uganda. De vil fortælle om foreningens arbejde og om indtryk fra en rejse til Uganda i juni 2022. Få en snak med dem (over en kop kaffe) om deres syn på verdensmålene, de globale udfordringer, deres erfaringer og ideer og hvordan du måske selv kan være med til at gøre en forskel.

Date

05.11.2022
Expired!

Time

09:00 - 12:00
Musikkens Plads, 9000 Aalborg

Location

Musikkens Plads, 9000 Aalborg

Organizer

Seniorer uden Grænser
Email
kjeldlanng@gmail.com

Weather

Regn
Regn
17 °C
Wind: 10 KPH
Humidity: 99 %
Feels like: 17 °C
QR Code

Comments are closed