Inspirationsaften om tilskud fra bygningspuljen og energispareråd

ProjectZero og Sønderborg Kommune inviterer til inspirationsaften om tilskudsmulighederne i Bygningspuljen, og giver samtidig gode råd om hvordan man kan nedbringe sit el- og varmeforbrug. Arrangementet afholdes som optakt til at Bygningspuljen igen åbner for ansøgninger. Puljen giver tilskud til boligforbedringer, der sparer energi.

Inspirationsaften arrangeres af ProjectZero og Sønderborg Kommune, og foregår den 13. september kl. 19.00 – 21.00 i Salen Multikulturhuset, Nørre Havnegade 15, Sønderborg. Det er gratis at deltage. Tilmelding på ProjectZeros hjemmeside

Har vi fortsat råd til gas og kan vi overhovedet få fat på træpiller til vinter? Det er alvorlige spørgsmål, der trænger sig på i en del hjem i denne tid. Interessen for at finde alternativer til pille-, gas og oliefyr, efterisolere og i det hele taget spare på energien har aldrig været større.
Tirsdag aften den 13. september kan alle borgere deltage i en inspirationsaften hvor Energistyrelsen kommer og holder oplæg om emner som: ”Hvilken opvarmningsform skal jeg basere min fremtid på?” og ”Hvad kan vi gøre ved boligen og vores adfærd for at nedbringe vores energiforbrug”. Aftenen er desuden optakt til Energistyrelsens Bygningspulje, der åbner dagen efter.

Date

13.09.2022
Expired!

Time

19:00 - 21:00

Location

Salen i Multikulturhuset
Nørre Havnegade 15

Organizer

ProjectZero
Email
ab@projectzero.dk

Weather

klart
klart
12 °C
Wind: 6 KPH
Humidity: 94 %
Feels like: 11 °C
X
QR Code

Comments are closed