Aalborg Forsyning går live i verdensmålenes tegn – Sparetips – Spar på energien, undgå dine regninger går grassat og bidrag til verdensmålene

Aalborg Forsyning går live i verdensmålenes tegn. Som forbruger i en travl hverdag kan det være en jungle at finde ud af, hvordan verdensmålene kan inkorporeres i dagligdagen. I en række live-events sætter Aalborg Forsyning i løbet af oktober fokus på verdensmålene, og hvordan man som forbruger kan bidrage positivt til hertil.

Spar på energien, undgå dine regninger går grassat og bidrag til verdensmålene

FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling handler om, at vi alle hjælper til med at sikre gode vilkår for hinanden og planeten, men hvordan kan man som enkeltperson gøre en forskel?

I et live-event på Facebook vil Aalborg Forsyning tage afsæt i verdensmålene for Bæredygtig Energi, Ansvarlig forbrug og produktion, Klimaindsats og Rent vand og Sanitet og give en række konkrete energisparetips. Sparetipsene bidrager både til verdensmålene samtidig med, at det ses og mærkes på pengepungen.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål før og efter eventet, så det lige NETOP er de mest aktuelle spørgsmål, der bliver besvaret.

 

Date

13.10.2022
Expired!

Time

14:30 - 16:30

Location

Online

Organizer

Aalborg Forsyning
Email
mette.matthiasen@aalborgforsyning.dk
QR Code

Comments are closed