Aalborg Forsyning går live i verdensmålenes tegn -Biodiversitet

Aalborg Forsyning går live i verdensmålenes tegn. Som forbruger i en travl hverdag kan det være en jungle at finde ud af, hvordan verdensmålene kan inkorporeres i dagligdagen. I en række live-events sætter Aalborg Forsyning i løbet af oktober fokus på verdensmålene, og hvordan man som forbruger kan bidrage positivt til hertil.

Biodiversitet
I Aalborg Forsyning vil vi gerne sætte fokus på biodiversitet og hvad du selv kan gøre for at understøtte en god udvikling.
Biodiversitet handler om biologisk mangfoldighed. Biodiversitet er vigtig, fordi naturen består af et kredsløb med indbyrdes afhængighed. Fx har mennesker brug for bier til at bestøve vores afgrøder. Hvis ikke bierne har gode levevilkår, forsvinder de. Derfor skal vi have omtanke for, hvordan vi også sikrer, at livet omkring os kan trives og gøre deres i naturens kredsløb.

Opnåelse af biodiversitet kan udfordre os på, hvad der er pænt, og hvordan vi gerne vil, at vores haver skal se ud. Det kan også udfordre os på, hvilke værktøjer vi bruger, når vi skal opnå en pæn have.
På baggrund af verdensmålene for Sundhed og Trivsel, Rent vand og Sanitet og Livet på land stiller Aalborg Forsyning skarpt på, hvad man kan gøre derhjemme for at skabe gode rammer for biologisk mangfoldighed.
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål før og efter eventet, så det lige NETOP er de mest aktuelle spørgsmål, der bliver besvaret.

Se mere om eventen her

Date

27.10.2022
Expired!

Time

14:30 - 16:30

Location

Online

Organizer

Aalborg Forsyning
Email
mette.matthiasen@aalborgforsyning.dk
QR Code

Comments are closed