Åbent hus i Kirkens Korshær Aalborg – besøg det sociale arbejde

Kirkens Korshær Aalborg åbner dørene og inviterer til åbent hus i Søndergade 14. Søndergade 14 er fælleshus for Kirkens Korshærs aktiviteter i Aalborg og rummer både ungeprojekt, familiearbejde, dag- og natvarmestuer og vores sociale butik.

Denne lørdag inviterer vi indenfor, så du kan oplev det sociale arbejde i Kirkens Korshær Aalborg. Du kan blive klogere på vores forskellige tilbud, møde målgruppen, høre omkring frivilligheden i Kirkens Korshær Aalborg, prøve kræfter i kreaværkstedet, hvor du kan upcycle porcelæn, deltage i tombolaen, gøre et køb i den sociale butik og meget meget mere. Følg Facebook-begivenheden for det endelig program.
Familiearbejdet serverer kager og brød og varmestuen serverer kaffe og suppe i løbet af dagen.

Kirkens Korshærs formål er at hjælpe mennesker i nød – mennesker der ofte har sociale problemer som ensomhed, misbrug, psykiske lidelser og hjemløshed tæt inde på livet. Kirkens Korshærs arbejdssteder er et frivilligt tilbud om NÆRHED, VARME OG OMSORG til mennesker på kanten af livet. Al overskud fra markedsdagen går til det sociale arbejde i og omkring Aalborg.

Åbent Hus er på Søndergade 14, 9000 Aalborg

Se mere om eventen her

Fællesskabet og den Sociale Butik

Date

08.10.2022
Expired!

Time

10:00 - 15:00

Location

Kirkens Korshær
Søndergade 14

Organizer

Kirkens Korshær, Aalborg
Phone
2034 3283
Email
l.dremstrup@kirkenskorshaer.dk

Weather

Regn
Regn
17 °C
Wind: 10 KPH
Humidity: 99 %
Feels like: 17 °C
X
QR Code

Comments are closed